Over NUOVO Campus

Bij NUOVO Scholen is leren ons bestaansrecht. Lerend de wereld bewegen is onze lijfspreuk. In ons actuele, ontwikkelingsgerichte onderwijs nemen we het individuele talent van de leerling als uitgangspunt. Ontwikkelingsgericht onderwijs betekent bij ons: aansluiten bij de ontwikkeling van de leerling en deze verder stimuleren. Dat kan alleen in een organisatie die zelf óók ontwikkelingsgericht is. NUOVO Campus biedt een waardevol aanbod om jouw vakmanschap aan te scherpen én te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het aanbod van NUOVO Campus is gebaseerd op gedeelde behoeftes vanuit scholen en wetenschappelijke inzichten. Met NUOVO Campus worden succesvolle concepten en leerlijnen vanuit de scholen breder beschikbaar. Zo bieden we jou de mogelijkheid om schooloverstijgend te leren en kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s van jouw eigen school en andere scholen. Of je nu werkt als docent, OOP’er, teamleider of in een andere functie: NUOVO Campus biedt leeraanbod dat je verder brengt. 

We willen je een ruimer perspectief bieden dan enkel je vak uitoefenen. Bijvoorbeeld door je de mogelijkheid te geven je te specialiseren en expert te worden binnen de curriculumontwikkeling of het opleiden van collega’s bij jou op school.

Zet vandaag de volgende stap in je loopbaan. Of je nu je digitale vaardigheden wilt bijspijkeren, jezelf wilt verdiepen in praktijkgericht onderwijs of meer verbinding zoekt met collega’s of leerlingen: bij NUOVO Campus leer je samen van succesvolle concepten en leerlijnen van álle scholen van NUOVO. 

Wat wij belangrijk vinden

Vakmanschap

Leraar zijn is meer dan een functie, het is een vak. De kwaliteit van leraren heeft een grote impact op de ontwikkeling van leerlingen op school. Ontwikkelingsgericht onderwijs bieden vraagt om vakbekwame leraren, die zichzelf altijd blijven uitdagen, ontwikkelen en verdiepen. Want als leraar ben je zelf je belangrijkste instrument.

Samen

Leren en ontwikkelen doe je niet alleen. Het aanbod van NUOVO Campus volg je samen met collega’s van jouw eigen school en andere scholen. Deel kennis en ervaringen en leer hoe docenten van andere scholen dingen aanpakken.

Ontwikkelingsgericht

We zijn een onderwijsorganisatie gericht op de ontwikkeling van leerlingen. Leren en ontwikkelen is ons bestaansrecht, ook voor jou als NUOVO-medewerker. Daarom zorgen we voor een veilige en stimulerende omgeving waarin iedereen wordt gezien en gehoord, waar we talent benadrukken en aandacht is voor mentale gezondheid. 

Meer informatie over NUOVO Scholen?

Deze site is ontwikkeld voor alle medewerkers van NUOVO. Ben je geïnteresseerd geraakt in ons aanbod of onze onderwijsfilosofie?
Neem eens een kijkje bij onze vacatures of bekijk onze website.